2 запис. Бути собою. 15/366

Або розумне казати, або зовсім мовчати.

Українська приказка.

Складно писати про свої досягнення, коли ти сидиш голодна, навіть води не п’єш. В голові тільки думки про смачний сніданок або склянку свіжої води. Чому? Тому що я готуюсь до УЗІ.

Задумалася над моїми ресурсами. Що в мене є для досягнення цілей?

По-перше, це моє життя, дароване Богом. Це вже розкішний подарунок. Я вдячна, що знаходжуся саме тут, на цій планеті, у цій країні, серед цих людей. Подумати тільки! Я ж могла народитися в Сомалі, або на півночі і ніколи не побачити українську весну та квітучі яблуні! Або побачила тільки на фото в інтернеті, якщо він взагалі був би у мене.

По-друге, це здоров’я. Коли плануєш якісь глобальні зміни у житті, то уявляєш себе красивою, стрункою, свіжою. Починаєш готуватися до свого нового образу – новий гардероб, зачіска, може, навіть, дієта та фізичне навантаження. Йога, масаж, манікюр. Фруктові смузі, більше овочів, риба. Але жодного разу свій новий красивий образ не асоціюється з медоглядом, здачею планових аналізів. Особливо, коли ти працюєш freelancer. Тебе ніхто не зобов’язує. І ти нічого не робиш. Поки в тебе щось не почне боліти. Я розповідаю все це, бо знаю по собі. В дитинстві я була сильно налякана лікарями. Білий халат для мене, як герой з фільму жахів. І тепер у дорослому віці до лікаря я йду у крайньому випадку – коли вже зовсім погано. Але цей проект змушує мене зробити щось “над”. Не тільки втілювати свої мрії у життя, а й робити це в здоровому стані. Тому я записалася до деяких лікарів та роблю аналізи, які довго відкладала.

Загальні рекомендації – планове обстеження один раз на рік. Потрібно пройти:

  • окуліста,
  • отоларинголога,
  • хірурга,
  • терапевта,
  • жінкам – гінеколога, мамолога.

Також здати аналізи крові, сечі, кардіограму та флюорографію. А пригадайте, чи є у вас такі ж самі, закинуті у куток, плани щодо перевірки свого здоров’я? Не відкладайте, робіть це зараз і будьте здорові!

Тепер можна і до зовнішнього переходити.  Спеціально для цього проекту та готуючись до весни разом з коучем, імідж – стилістом планую декілька публікацій. Це буде цікаво та корисно! Колись я вважала, що потрібно потрапити на якесь шоу, щоб стати стильною та відомою. Там з тобою попрацюють стилісти, режисери та ще велика кількість розумних людей. І зроблять з тебе красиву зірку)) Але потрапити на шоу можуть далеко не всі. А замовити послуги імідж-стиліста – це реально.  Якщо порахувати гроші на даремно витрачений одяг, то ще й зекономити можна.

Изображение 003

Повертаюсь до свого списку.
Заспівати пісню під акомпанемент Хмари.

Якщо чесно, то до цього пункту мені аж страшно наближатися. Я тільки тепер зрозуміла, яка я нахаба. Ось живе собі людина, а одного разу до неї хтось звертається і каже “Я хочу з тобою заспівати”. Ну і що? А я не хочу. Тут є велика кількість нюансів, про які я раніше і не думала. Яка пісня? Де заспівати? Де репетирувати? Скільки разів? Де буде цей виступ? Від цих питань в мене голова йде обертом. Але ще більше, від того, як і що сказати Євгену. Особисто я його не знаю, телефона, звісно, теж. Але я бачила його очі, мені здається він добра людина) Я вже хотіла зв’язатися з ним по ФБ, написати, але в останній момент передумала. Вирішила, що зроблю це пізніше. Тож, візьму себе в руки та зроблю це наступного тижня. Обіцяю.
Написати книгу

Ця ціль мене збуджує, бо мріяла написати книгу ще з дитинства. З 14 до 16 років я жила з мамою та вітчимом. І в моєму житті було багато подій. Дуже емоційних, враховуючи мій підлітковий вік. І я навіть почала це робити, писати про потяг, який віз мене до нових подій. Але на цьому все і зупинилося. Моїй матусі не дуже хотілося, щоб я про це розповідала. Хоч історія її знайомства та одруження з вітчимом дуже цікава) Може, колись на пенсії я напишу і про це))

Пройти курси по бізнесу

Я вже записалася. І наступного тижня почнеться навчання. Моя подруга спитала, нащо це? Може, для впевненості в собі. І для розуміння бізнесу. Мої батьки працювали на державній роботі. В той час бізнесменів називали “торгашами” та “спекулянтами”. Жити заможно вважалося погано. І мої батьки дотримувалися принципу – бідні, але чесні. І я, доросла жінка, перечитавши купу книг до сих пір не можу бути вільною від цього стереотипу. Чим би я не займалася, як тільки піднімалася зі сходинки “хобі” вище, я просто збігала. І починала щось нове. І воно чомусь знов “не пішло”. Чи можна бути заможнім та чесним? Для мене це питання відкрите. Нещодавно знайшла цікаву публікацію “Креативне лідерство” Кевіна Робертса. Він стверджує: “Мы живем в мире, который американцы называют миром VUCA – нестабильном, неопределенном, сложном и неоднозначном (VUCA – аббревиатура от volatility, uncertainty, complexity и ambiguity). Именно таков сегодняшний мир – и он не собирается меняться.” Я твердо вирішила знайти свій творчо – бізнесовий шлях.

На цьому тижні я була спікером на фестивалі “GREEN FUN FEST”. Розповім вам про це в окремій публікації. І ще в мене залишилася одна торбинка, яка шукає дбайливого господаря. Замовити можна за адресою – 3boykoz@gmail.com

Ціна – 200 грн.

C97A7956

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *