Онлайн-виклик “Екопобут – стиль життя”

Хочете навчитися жити без сміття?

Не треба буде думати куди його подіти, викинути або сортувати) Воно просто не буде з’являтися у вашому будинку!)

Хочете зекономити гроші на зайвих покупках та на упаковці?

Стиль “Zero Waste” допоможе вам зосередитися на тому, що вам дійсно потрібно та відсторонитися від зайвого. При такому стилі життя можна зекономити до 40% сімейного бюджету.

Хочете насолодитися сучасним екотрендом? Познайомитися з однодумцями, знайти підтримку та натхнення? При цьому ще й мати можливість виграти призи від наших екомотивованих партнерів?

Тоді вам точно до нас!

 


Спільнота “Zero Waste Ukraine” збирає друзів та прихильників з України та усього світу для челенджу “Екопобут – стиль життя”!!!

 

З 16 по 29 травня потрібно виконати 5 завдань!

Ми разом будемо створювати свої набори “зеровастерів”, будемо купувати продукти в свої чудові сумки, будемо створювати власноруч миючі засоби для оселі, будемо розбирати свій гардероб, звільнятися від зайвого і ще багато цікавого, а головне – будемо наповнювати своє життя гармонією!!! Як вам такий виклик?

Готові рушати у подорож цікавих подій?!

Починаючи з 16 травня ви будете отримувати на пошту завдання. На виконання кожного буде декілька днів, тож ви зможете спокійно розібратися. Крім того, у закритій групі, де треба буде викладати звіт, завжди можна буде поставити запитання або знайти підтримку однодумців!))

Учасники та учасниці, які виконають всі завдання отримають призи!!

Партнери у нас чудові!!

Ви зможете отримати натуральну косметику від українського бренду “Мавчин Дарунок”, французьку органічну косметику “Zao” від “Натур Бутік”, стильну багаторазову сумку від молодого стартапу “Act Green”. Навіть потрапити на екскурсію до підприємства «Київміськвторресурси»,  де на власні очі побачити, як саме заготовляються і первинно переробляються вторинні ресурси!

Найактивніші учасникі будуть запрошені на прямий ефір інтернет-радіостанції “Живе радіо. Воскресіння” на програму “Свідоме життя”!!

І це ще не все!)))

Для участі потрібно:

  • заповнити анкету –  натискайте сюди!
  • зареєструватися у закритій групі ФБ – тепер натискайте сюди!)
  • перевіряйте пошту! Якщо протягом дня ви не отримаєте листа перевірте теку “Спам” або напишіть на пошту – zerowasteukraine@gmail.com.

Успіху!! Зустрінемося!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *